Leveransvillkor

Fri frakt

Mobilhallen.se erbjuder gratis frakt på alla order. Dessa order skickas normalt med Postnord. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar inom Sverige. För snabbare hantering och leverans finns expressalternativ, se nedan.

För frågor eller mer information om detta kontakta info@mobilhallen.se.

Andra fraktalternativ

Leverans

Leveranstiden för produkter i lager är normalt 1-3 arbetsdagar inom Sverige om ordern läggs innan 16.00. Undantaget är adresser på Gotland och postnummer som börjar på 8 eller 9 – för dessa adresser tillkommer 1 arbetsdag. För Danmark och Norge är leveranstiden 4-8 vardagar.

Vi levererar ej till postboxar och endast inom Sverige, Danmark och Norge.

Betalning

Vi erbjuder två olika betalningsalternativ: kortbetalning och Paypal.

  • Kortbetalning. Betalning hanteras av betaltjänsten Stripe och låter dig betala med VISA, MasterCard eller American Express. Stripe hanterar även betalning med Apple Pay och Google Pay.
  • PayPal. Betalning via PayPal sker direkt och du kan betala via VISA, MasterCard eller från ditt PayPal-konto.

All känslig information krypteras med Secure Socket Layer (SSL) vilket gör att betalningar sker säkert och effektivt. Dina kortuppgifter hanteras endast av betalportalerna (Stripe och PayPal) i en säker krypterad förbindelse och ingen personlig information rörande betalning sparas hos oss efter att köpet är fullföljt.

Outlösta Paket

Vi debiterar en avgift för paket som inte hämtas ut, vilket motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, returfrakt, samt hantering. Vid byte, reklamation eller retur, står du för transportrisken. Du som kund ansvarar för att godset inte är skadat innan du tar emot och kvitterar leveransen.